Vores appaloosaer

Pee Gee Dane (Død 2005)

Indian Squaw Girl

(Død 2005)

Afkom efter  Pee Gee Dane  &   Indian Squaw Girl

Indian Chestnut Lady

Indian White Hawk


Abeline Lady <Klik for flere billeder>

Abilene Lady

Klik på hestene,

for at se flere billeder af dem.

Klik her for at se afkommet efter
 Indian White Hawk
og
Abilene Lady

Vores Appaloosaer

Vores nabo havde rideskole, som var en ganske almindelig dansk rideskole. Efterhånden gik den mere og mere over til westernridning. Træneren på daværende tidspunkt, Conny  M. Nielsen havde været i USA og lært denne dejlige og naturlige rideform, for senere at træne, og selv få undervisning i Tyskland. Conny M. Nielsen havde købt en Appaloosa hingst Pee Gee Dane kaldet Danny. Alle var helt vildt fascineret af denne dejlige Amerikanske hesterace, og ikke mindst os.

Vores søn Janus Andersen som var 13 år, var gået helt over til western ridningen, det var på rideskolens heste hvor der kun var 'Danny' som en rigtig westernhest, så ridningen foregik på ponyer af forskellige slags, her vandt han mange præmier, og havde rigtig mange dejlige oplevelser.

Det næste der så skulle ske var at vi ledte efter en western hest (Appaloosa) men her i Danmark var der bare ikke nogle troede vi, en dag så vi i avisen en Appaloosa hoppe på 3 år der var til salg, hun stod i Næstved, så turen gik meget hurtigt til Næstved, men vi blev lidt skuffet for hoppen var næsten hel rød, vi fik da købt hende for en god sum penge, med den udtalelse fra ejeren at Appaloosa heste skiftede farve hele livet igennem, det troede vi nu kun lidt på, vi havde jo kun set Danny som var utrolig smuk.

Nykøbte Indian Squaw Girl som nu er 15 år er to gange blevet bedækket med Danny, første gang fik hun et hoppeføl Indian Chestnut Lady som nu er 8 år, næste gang et hingsteføl Indian White Hawk som er 7 år, og vores avlshingst. Han er godkendt i USA til avl. Vi havde i mellemtiden fået købt en hel brun Appaloosa hoppe Abilene Lady som også stod i Danmark hende kunne vi som den eneste bedække med Indian White Hawk. Det er jo sådan, at det meget hurtig rygtes bland Appaloosa ejer hvem der har sådan en, så hende fik vi også købt, på det tidspunkt var der kun ca. 15 Appaloosaer i hele Danmark, nu er bestanden vel omkring de 40.

Billederne af Indian Squaw Girl har der været mange dejlige oplevelser med, det er nu vores barnebarn Camilla Andersen der rider hende og har stillet op i Tuse hvor hun vandt flere præmier.

Se også billeder af foreløbige afkom efter Abilene Lady og Indian White Hawk.